2016. december 14., szerda

A következő rész tartalmából



Sajnálom a rengeteg késést, a suli elveszi jelenleg minden energiámat, de nem felejtettelek titeket. <3

Egyelőre csak egy részlettel ajándékozlak meg titeket, de olvassatok bele a Christmas Challenge alkotásomba, ott vannak Karácsonyi kiadások Holly és Niall történetéből ::)




Pár nappal később*






Pete-tel a megmentés óta is tartjuk a kapcsolatot. Minden alkalommal, mikor lemegyünk a partra, az első dolgunk, hogy köszönünk neki. Még mindig nagyon hálásak vagyunk tettéért.
Niall-lel épp indulni készültünk visszamenni a szállodába, mikor észrevettünk egy fiatal házaspárt, ahol a feleségnek már egészen nagy pocakja van. Férje épp a cipőjét vette le, így arca pont egy vonalban volt a szerelme pocakjával, így a férfi egy aranyos csókot nyomott rá. Nem tudtam levenni róluk a szemem. Olyan aranyosan mutattak együtt, és ennek a jelenetnek hála, újra lejátszódott bennem, hogy nem tudok megadni Niall-nek egy gyereket. Szemeimből elkezdtek potyogni a könnyek, amit férjem is észrevett, és azonnal letörölte arcomról őket.
-Kicsim, ne legyél emiatt szomorú. Tudod, hogy szeretlek, és ha kész leszel rá, akkor örökbe fogadunk egy csöppséget, rendben? – néz a szemeimbe és egy puszit nyom orromra. Bólintok, és a szállodáig vezető úton az örökbefogadáson gondolkodom. Nagyon szeretnék egy kisbabát, akire minden időmet rászánhatom, akivel játszhatok és nevetgélhetek. Úgy érzem, készen lennék már rá, és szerintem Niall sem ellenezné. Mikor beértünk a szállodába, kínos csend telepedet ránk. Niall kipakolta a vizes törülközőket az erkélyre, majd letusolt és leült mellém egy puszi kíséretében.
- Niall fogadjunk egy örökbe egy kisgyereket! – jelentette ki, mire Niall döbbenten tekintett rám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése